Nggayuh Asmarandana ing Dina Lamaran

Saben manungsa ora nate ngerti kapan katresnan kasebut bakal teka lan mrentah ing njero ati. Manungsa mung trampil ngrancang kabeh tembung lan tumindak kanggo wong sing dikasihi. Katresnan ora bisa dipungkiri uga ora bisa ditindakake. Bakal ana ing wektu sing tepat ing ati sing bisa napsirake. Apa kekuwatan manungsa yen Katresnan Kuwasa wis tuwuh rasa… Lanjutkan membaca Nggayuh Asmarandana ing Dina Lamaran

Diterbitkan
Dikategorikan dalam Basa Jawa

Nguji Kasabarane Wong Tuwa Nalika Sinau ing Omah Sajrone Mangsa Pagebluk Corona

Kagiyatan sinau ing omah wis suwene setaun luwih. Saben siswa diwenehi kesempatan kanggo sinau ing omah manawa pamrentah ngurus supaya bisa nyegah panyebaran wabah virus Corona. Kawicaksanan iki ditindakake dening umume pamrentah daerah ing Indonesia, kalebu Kabupaten Jombang. Pendidik lan staf pendhidhikan terus ngawasi kemajuan sinau siswa saka sekolah.

Diterbitkan
Dikategorikan dalam Basa Jawa