Dolanan Online Kanggo Bocah Jaman Milenial

5 Rekomendasi Smartphone Dual Kamera Terbaik - Gambar diambil dari TheTechy.com
Meniru kinerja lensa mata… 5 Rekomendasi Smartphone Dual Kamera Terbaik – Gambar diambil dari TheTechy.com

Nalika isih bocah, apa sampeyan kelingan dolanan favorit sampeyan? Ora dadi masalah apa bear lawas sing sampeyan seret ing endi wae, boneka dolanan, utawa tokoh aksi – kuwi dolanan favorit sampeyan lan iku sing sampeyan tresnani luwih saka ing kamar sampeyan.

Nanging, sampeyan bisa uga ora ngerti yen pengaruh saka pendhidhikan lan mbantu sampeyan nambah katrampilan lan katrampilan sing dibutuhake sajrone urip. Ana akeh dolanan apik tenan sing bakal teka ing kothak dolanan bocah sampeyan, lan salah sijine kalebu dolanan ing internet. Apa jeneng kasebut lucu lan apik banget?

Dolanan online dikemas kanthi akeh kegiyatan sing nyenengake. Ana sensor ing sirahe lan sing dakkerteni pancen lucu yaiku yen sampeyan nggeget wetenge, dheweke bakal cekikikan (sing mesthi ngguyu bocah sampeyan). Nalika nyurung irung, sampeyan bakal entuk macem-macem tanggepan.

Dolanan online duwe nganti 85 swara lan interaksi sing beda sing bakal nggawe bocah tetep aktif. Dheweke uga bisa nembangake lagu lan main game karo bocah cilik. Kabeh mau katon apik tenan, bener? Sing paling nyenengake babagan dolanan iki yaiku nyatane, miturut jeneng kasebut, dheweke minangka kelinci luwe … kelinci luwe banget. Dadi, supaya dheweke tetep bahagia, sampeyan kudu tetep menehi panganan.

Mesthine ana luwih saka 80 jinis dolanan beda. Bocah-bocah cilik bakal tumindak kaya panganan sing nyata, sing bakal mbayangke bayangan. Supaya bisa diwenehi panganan, jupuk salah sawijining trima lan wenehake cangkeme. Nalika nyekel driji cilik nganti cangkeme, dheweke bakal mamah lan mangan, nalika nggawe swara cilik sing lucu. Pancen lucu banget yen nonton nalika mangan, lan nalika wis siyap, dheweke bakal wiwit nyanyi lagu seneng pelangi.

Yen sampeyan duwe bocah wadon cilik, dheweke mesthi seneng dolanan online. Sing paling apik, miturut aku, yaiku sampeyan kudu menehi panganan supaya sampeyan tetep seneng. Nonton lagu sing nembang sawise mangan pancen apik banget, nanging ing mripate bocah, mesthine luwih apik banget – bisa uga dadi puncak dina. Dadi, yen dolanan iki ana ing rak, aku nyaranake sampeyan menehi anak.

Bagikan tulisan ini:
Diterbitkan
Dikategorikan dalam Basa Jawa

Oleh Agus Siswoyo

Teacher in real life, story teller and Indonesian blogger.

Tinggalkan komentar

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *