Pendhidhikan Kualitas Kudu Bisa Weneh Empati

Salah sawijining masalah utama sing asring nyerang institusi pendidikan ing Indonesia yaiku rasa empati ing pendidik lan staf pendhidhikan sing tugas. Umume pandhidhik saiki wis entuk tingkah laku para pendhidhik kepungkur sing seneng ngancam siswa lan nganggep siswa kaya robot sing ora duwe perasaan. Iki kudu mandheg. Budaya sing ala kanggo ngrawat siswa kanthi ora… Lanjutkan membaca Pendhidhikan Kualitas Kudu Bisa Weneh Empati

Guru Resikan Tansah Katon Apik ing Ngarep Siswa

Saben guru kudu bisa nggatekake penampilan ing watesan proporsional. Ora preduli umur siswa sampeyan, kabeh bakal setuju manawa siswa luwih seneng gurune katon resik, rapi lan sopan. Gunakake klambi miturut standar sing ditemtokake miturut aturan. Sampeyan ora prelu nganggo luwih saka siji aksesoris sandhangan. Elinga, sampeyan teka ing sekolah kanggo mulang lan ora kanggo pamer… Lanjutkan membaca Guru Resikan Tansah Katon Apik ing Ngarep Siswa