Dolanan Tradisional Nyegat Macan saka Jawa Tengah

Kepiye kabare kanca-kanca blogger Indonesia! Blog The Jombang Taste teka maneh mbahas macem-macem dolanan tradisional bocah Indonesia. Ora salah yen akeh wong ujar manawa dolanan bocah ing Indonesia uga asil budaya lokal sing dipengaruhi dening swasana lan kahanan ing saben dhaerah. Saka macem-macem budaya daerah iki budaya kabentuk ing Indonesia.

Diterbitkan
Dikategorikan dalam Basa Jawa