Aja Ketipu Pacakane Wong Ganteng Utawa Ayu

Motivasi dhiri bisa diunggahake liwat pilihan sandhangan sing pas. Kesan sing sepisanan pancen menginake, mula sampeyan bakal mandheg. Aku wis ngrungokake tagline pariwara parfum wiwit taun 90an, nanging gema isih katon saiki. Slogan kasebut minangka ukara cekak sing kuat kanggo narjamahake tampilan wong liya ing sandhangan sing dienggo saben dinane.

Kayane klise yen masarakat isih ngandelake panca indera kanggo ngadili watake wong liya. Luwih khusus, dheweke milih tumindak apik lan uga ala manungsa kanthi cara macak nalika ketemu kaping pisanan. Supaya ora kliru, kita kudu nglengkapi diri kanthi ilmu fashion sing cocog karo papan lan wektu sing ana.

Liwat aphorisme babagan sandhangan, kita bisa mbukak sawetara makna sing ana ing ewonan makna cara macak. Tembung kawicaksanan babagan sandhangan ing ngisor iki dudu definisi mutlak babagan cara busana wong. Nanging, kita bisa ngerti kecenderungan karaktere wong liwat sandhangan sing dipilih.

Komunikasi sing efektif asring diwiwiti kanthi cara busana sing pas. Klambi sing sampeyan pake bisa nuduhake kelas sing sejati. Banjur wenehi perhatian babagan gaya lan ngomong. Sukses lan kegagalan wanita karier asring dipengaruhi dening cara macak. Asil panaliten saka salah sawijining lembaga survei Indonesia nyebutake manawa wanita sing katon cukup maju luwih cepet tinimbang wanita sing katon kaya awake dhewe.

Kajaba iku, pria duwe prestise lan pesona sing beda nalika menehi perhatian marang penampilan. Klamben lan ganti klambine dudu dominasi wanita. Saiki, ana akeh pria sing peduli karo penampilane. Salon mandhiri lan omah butik ora mung dikunjungi pengunjung wanita. Wong lanang sing dandy sing asring menehi eseman manis ing layar wis biasa njaga tampilan klambine supaya katon apik lan isih sopan.

Muga-muga artikel iki bisa migunani kanggo para pamiarsa kanggo nggawe hubungan sing luwih apik karo wong liya.

Bagikan tulisan ini:
Diterbitkan
Dikategorikan dalam Basa Jawa

Oleh Agus Siswoyo

Teacher in real life, story teller and Indonesian blogger.

Tinggalkan komentar

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *