Kudu Kuat Nglakoni Urip

Kanggo jujur, kabeh wong butuh pelatih sing bakal nuntun dalane urip lan ngatasi macem-macem masalah urip sing diadhepi. Pelatih urip duwe macem-macem jeneng. Mungkin sampeyan bisa nyebut dheweke motivator urip, penasihat urip, guru utawa tokoh sing menehi inspirasi kanggo urip sampeyan. Duwe pelatih ing urip bisa migunani kanggo sampeyan supaya ora kesusu ing langkah sing ora perlu.

Sawise mbukak latihan, sampeyan bakal nampa mupangat sing padha karo aktor utawa atlit paling gedhe ing saiki. Yen sampeyan mbukak dilatih, sampeyan ora bakal dadi wong sing ringkih. Kosok baline, sampeyan bakal tuwuh dadi wong sing kuwat. Sampeyan dadi luwih tanggung jawab kanggo ngganti sampeyan dadi wong sing luwih apik.

Praktik paling apik bisa nyoba kita. Perlu wani takon pelatih gesang kita kanggo latihan. Mungkin cara anggone nggunakake iku luar biasa. Wayahe paling apik ing urip sampeyan bakal teka nalika pelatih urip mbantu sampeyan nindakake perkara sing sadurunge wedi. Mungkin pisanan sampeyan ora ngerti apa sampeyan bisa, nanging amarga dhukungan lan latihan serius pelatih sampeyan, sampeyan bisa nindakake kanthi bener.

Wiwitane sampeyan bisa uga ora yakin karo kabisan sampeyan. Mungkin pelatih sampeyan bakal menehi saran supaya sampeyan ora luwih dhisik. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi dadi wong liya. Sampeyan bisa kaya Lionel Messi utawa Cristiano Ronaldo sing bisa ngalahake macem-macem pertandingan bal-balan kanthi asil sing apik. Sampeyan uga bisa dadi tokoh Kento Momota sing dadi atlit unggul ing olahraga bulutangkis tunggal pria. Dadi sapa wae yen sampeyan bisa nindakake kanthi apik lan migunani kanggo ngembangake kabisan sing paling apik.

Sampeyan bisa entuk latihan urip kapan wae, kayata latihan bal-balan, bulutangkis utawa olahraga liyane. Luwih akeh latihan sing dibutuhake kanggo game kasebut. Temokake wong sing jujur ??lan gelem nglatih sampeyan kanthi sithik. Ayo dipriksa sing paling apik. Ayo padha ngomong apa sing dideleng. Iki minangka prekara sing kandel lan bakal nggawa sampeyan motivasi lan tuwuh kanthi mandhiri. Muga-muga artikel sing motivasi mandhiri iki bisa menehi inspirasi kanggo sampeyan dadi wong sing luwih apik ing mbesuk.

Bagikan tulisan ini:
Diterbitkan
Dikategorikan dalam Basa Jawa

Oleh Agus Siswoyo

Teacher in real life, story teller and Indonesian blogger.

Tinggalkan komentar

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *