Dolan Menyang Wisata Pacet ing Alas Mojokerto

Kepiye kabare, kanca-kanca blogger, Jombang? Blog Rasa Jombang saiki ngulas objek wisata sing dununge cedhak karo Kutha Jombang, yaiku papan wisata alam ing Mojokerto. Kutha Mojokerto minangka salah sawijining pusat panyebaran pariwisata sejarah lan budaya ing provinsi Jawa Wetan.

Munggah Pucuk Kekep ing Gunung Anjasmoro Wonosalam

Menek menyang ndhuwur Kekep. Dhuwur banget … Sugeng enjing kabeh kanca! Kepiye sampeyan dadi kanca komunitas blogger Jombang saiki? Muga-muga sampeyan seneng banget nindakake kegiyatan sajrone pandemi iki. Sanajan kita kabeh ora ngerti kapan pandemi iki bakal rampung, kita kudu tetep kerja keras. Supaya sampeyan ora stres, coba plancongan menyang obyek wisata alam ing Kabupaten… Lanjutkan membaca Munggah Pucuk Kekep ing Gunung Anjasmoro Wonosalam

Ngenali Jinis Alangan Bocah Sekolah Jaman Sakiki

Proses sinau bisa ditindakake kanthi pambiyantu sapa wae. Guru dudu siji-sijine wong sing ana ing lapangan sing menehi pituduh lan pengaruhe katrampilan siswa. Guru kasebut mung minangka salah sawijining faktor sing pengaruhe kepribadian siswa, ujare Muhammad Abdullah Ad-Duweisy ing buku ‘Dadi Guru sing Sukses lan Pengaruh’. Buku motivasi pendhidhikan iki diterbitake dening perpustakaan Elba ing… Lanjutkan membaca Ngenali Jinis Alangan Bocah Sekolah Jaman Sakiki