Tari Ngremo Jombangan, Seni Multigender Khas Kota Santri

Ket cilikanku biyen, sing tak eruhi tari ngremo iku yo mung sak macem ae. Gak onok tari remo liyane sing tak delok. Tapi sak iki aku baru ngerti nek ngremo iku maceme akeh. Ngremo iso bedo-bedo jenise tergantung asale saka kutho ngendi. Onok sing Remo teko Suroboyo, Jombang, Nganjuk, Malang, lan kutho-kutho liyane nang Jawa… Lanjutkan membaca Tari Ngremo Jombangan, Seni Multigender Khas Kota Santri