Carane Milih Hadiah Dolanan Kanggo Anak

Pameran akhir taun minangka bab sing apik kanggo dianakake sekolah. Uga nggawe hubungan ing antarane kulawarga murid sekolah sing beda-beda lan priksa manawa kabeh wong duwe kegiyatan luar biasa, uga kesempatan sing apik kanggo golek dhuwit sing dibutuhake banget.

Diterbitkan
Dikategorikan dalam Basa Jawa

Dolanan sing Disaranake Kanggo Bayi Umur 0 Nganti 12 Wulan

Prei akhir taun wis cedhak lan wayahe tuku hadiah lan dolanan kanggo anak sampeyan. Dolanan sing apik bisa ngrangsang lan nyengkuyung pangembangan bocah cilik, mula penting ngerti carane milih kanthi bener. Kita mbantu sampeyan kanthi menehi sawetara pitunjuk.

Diterbitkan
Dikategorikan dalam Basa Jawa

Sinau Urip Saka Dolanan Anak

Esuk, sadurunge srengenge metu, klompok bocah-bocah, umur papat nganti enem taun, bakal kumpul ing latar ngarep omah kulawarga, lan kita bakal nggunakake ranting garing kanggo nggaris kothak kolom lan baris ing njero area kothak enem kaki ing lemah sing wedhi lan lemah. Banjur, kita bakal muter gilir lan masang garis mburi.

Diterbitkan
Dikategorikan dalam Basa Jawa