Carane Ngomong Supaya Bocah Enom Bakal Ngrungokake

Remaja ngadhepi sawetara tantangan saiki lan uga wong tuwa. Luwih akeh owah-owahan masyarakat luwih akeh tantangan sing diadhepi para remaja. Saben uwong kudu ngliwati taun-taun remaja. Ing donya modern, kabeh babagan remaja iku unik. Cara klambine beda. Cara tumindake uga beda-beda lan uga cara ngomong. Remaja dikenal minangka wong sing ora aman, gampang dipengaruhi, sembrono… Lanjutkan membaca Carane Ngomong Supaya Bocah Enom Bakal Ngrungokake

Diterbitkan
Dikategorikan dalam Basa Jawa

Pengaruh Tukar Padu Marang Kekancan Sak Umuran

Nalika bocah-bocah saya gedhe, dheweke bakal ngadhepi sawetara keputusan sing tantangan. Nggawe keputusan dhewe cukup angel, nanging nalika wong liya melu lan nyoba meksa kanthi cara liya, bisa uga luwih angel. Iki diarani tekanan kekancan. Wong sing seumuran, kaya kanca-kancane, diarani kanca-kanca.

Diterbitkan
Dikategorikan dalam Basa Jawa

Pedot Sekolah Mergo Lingkungan

Masalah paling gedhe sing diwenehake Edi marang kulawargane yaiku stres psikologis, utamane kanggo wong tuwane lan ketegangan finansial yen dhokter menehi resep obat sing serius kanggo dheweke. Sanadyan Edi ditanggung wong tuwane, sedulur-sedulure uga kuwatir karo sikap Edi saka kahanane.

Diterbitkan
Dikategorikan dalam Basa Jawa
error: Content is protected !!