Munggah Pucuk Kekep ing Gunung Anjasmoro Wonosalam

Menek menyang ndhuwur Kekep. Dhuwur banget … Sugeng enjing kabeh kanca! Kepiye sampeyan dadi kanca komunitas blogger Jombang saiki? Muga-muga sampeyan seneng banget nindakake kegiyatan sajrone pandemi iki. Sanajan kita kabeh ora ngerti kapan pandemi iki bakal rampung, kita kudu tetep kerja keras. Supaya sampeyan ora stres, coba plancongan menyang obyek wisata alam ing Kabupaten… Lanjutkan membaca Munggah Pucuk Kekep ing Gunung Anjasmoro Wonosalam