Pendhidhikan Kualitas Kudu Bisa Weneh Empati

Kunjungan Guru ke Rumah Orang Tua Siswa dalam kegiatan Belajar Dari Rumah di Masa Pandemi di Kabupaten Jombang
Kunjungan Guru ke Rumah Orang Tua Siswa dalam kegiatan Belajar Dari Rumah di Masa Pandemi di Kabupaten Jombang

Salah sawijining masalah utama sing asring nyerang institusi pendidikan ing Indonesia yaiku rasa empati ing pendidik lan staf pendhidhikan sing tugas. Umume pandhidhik saiki wis entuk tingkah laku para pendhidhik kepungkur sing seneng ngancam siswa lan nganggep siswa kaya robot sing ora duwe perasaan. Iki kudu mandheg. Budaya sing ala kanggo ngrawat siswa kanthi ora manusiawi bisa menehi pengalaman ala kanggo saben bocah sing mulang.

Panulis setuju yen para ilmuwan nambah manawa salah sawijining atribut pendhidhikan berkualitas yaiku munculna empati ing saben guru ing sekolah. Kemampuan institusi pendidikan kanggo nyedhiyakake layanan kanthi tulus kanggo saben siswa minangka bukti pendhidhikan sing apik. Saben pendidik kudu nganggep saben siswa minangka mitra pendhidhikan.

Apa saben pendhidhik ora ngerti yen anggone mlebu sekolah amarga anane siswa? Yen ora ana siswa sing aktif sinau, mesthine saben pendidik ora entuk macem-macem fasilitas lan tunjangan saka pamrentah utawa yayasan sing makarya. Iki kudu dingerteni dening kabeh pendidik.

Salajengipun, saben kepala institusi pendidikan lan unit ing sangisore kudu nggatekake kahanan ing ngisor iki kanthi tresno lan tanggung jawab banget. Saben kepala sekolah utawa kepala madrasah kudu bisa menehi pitulungan lan dorongan maksimal kanggo nyengkuyung kinerja karyawan sing optimal.

Kepala sekolah saiki duwe peran minangka manajer lengkap ing institusi pendidikan. Kepala sekolah ora lagi kewajiban tugas mulang siswa ing sekolah saengga saben kepala sekolah kudu bisa konsentrasi mikir babagan sistem manajemen sing paling apik kanggo lembaga pendhidhikan sing dipimpin.

Babagan sing penting kanggo nuwuhake empati yaiku resepsionis utawa resepsionis ing lobi sekolah. Apa resepsionis nganggep tamu kanthi grapyak lan sopan lan menehi pitulung paling apik yen dibutuhake? Iki kudu dipikirake kanthi ati-ati yen resepsionis lan resepsionis ing sekolah minangka ujung tombak saka keramahan sekolah kanggo nuwuhake sikap empati kanggo saben staf ing lingkungan sekolah.

Siji kasunyatan liyane sing kudu disarujuki yaiku saben tumindak sing saiki ditindakake bakal menehi pengaruh mengko. Mungkin ora kabeh pendidik setuju babagan penerapan hukum karma, nanging kabeh wong kudu ngerti yen hukum sebab lan akibat kudu ana ing urip saben dinane. Yen kita nandur kabecikan ing bocah wiwit cilik, dheweke bakal sinau nuwuhake kabecikan nganti diwasa, lan uga kosok balene.

Elinga yen Rodha Urip terus muter. Mungkin sampeyan saiki dadi pendhidhik kanggo bocah-bocah lan bisa uga yen sajrone sawetara dekade kepungkur, bocah-bocah sing bakal mulang macem-macem pangowahan ing urip sampeyan.

Yen wis akeh raos empati ing antarane pendidik lan staf pendhidhikan ing sekolah, mula saben anggota sekolah bisa ngrasakake rasa nyaman lan tentrem kegiyatan ing lingkungan sekolah. Yen terus berkembang, budaya gotong royong bisa ngiyatake kesatuan lan integritas bangsa. Muga-muga artikel iki bisa menehi inspirasi kanggo sampeyan supaya luwih apik mulang siswa ing sekolah.

Bagikan tulisan ini:

Oleh Agus Siswoyo

Teacher in real life, story teller and Indonesian blogger.

Tinggalkan komentar

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *