Ayo Njaga Kesehatan Anak Sampeyan

Jaga kesehatan anak sampeyan. “Satus taun saiki, aku ora bakal preduli apa rekening bankku, omah sing dakenggoni, utawa jinis mobil sing dak kendhakake, nanging jagad iki beda amarga aku penting ing urip bocah” – Witcraft Alas.

Diterbitkan
Dikategorikan dalam Basa Jawa

Carane Milih Hadiah Dolanan Kanggo Anak

Pameran akhir taun minangka bab sing apik kanggo dianakake sekolah. Uga nggawe hubungan ing antarane kulawarga murid sekolah sing beda-beda lan priksa manawa kabeh wong duwe kegiyatan luar biasa, uga kesempatan sing apik kanggo golek dhuwit sing dibutuhake banget.

Diterbitkan
Dikategorikan dalam Basa Jawa

Dolanan sing Disaranake Kanggo Bayi Umur 0 Nganti 12 Wulan

Prei akhir taun wis cedhak lan wayahe tuku hadiah lan dolanan kanggo anak sampeyan. Dolanan sing apik bisa ngrangsang lan nyengkuyung pangembangan bocah cilik, mula penting ngerti carane milih kanthi bener. Kita mbantu sampeyan kanthi menehi sawetara pitunjuk.

Diterbitkan
Dikategorikan dalam Basa Jawa